Spring naar content

Over ons

done
Lokaal betrokken
done
Vast aanspreekpunt
done
Alles onder één dak

Wij zijn Newtone. Het advies- en accountantskantoor voor ondernemend Nederland. In 2024 ontstaan vanuit krachtenbundeling: de fusie van Koenen en Co, HLB Witlox Van den Boomen en PKF Wallast. Met ruim 1.100 medewerkers vanuit 13 vestigingen in de economische groeiregio’s van Zuid- en West-Nederland.

Sterker dankzij regionaal leiderschap

Onze gebundelde kracht zorgt voor regionaal leiderschap. Logisch. Want vanuit onze kernkwaliteiten – diepgaande vakkennis, klantgerichtheid en multidisciplinair denken – versterken we ons netwerk, vergroten we onze expertise, trekken we talent aan en realiseren we schaalgrootte.

brandmovie

Newtone: een nieuwe naam met vertrouwde kracht

Newtone is futureproof. Die eigenschap komt voort uit onze landelijke spanwijdte én regionale kracht. Maar ook uit onze nationale schaal en internationale netwerk. Vanuit deze hybride manier van organiseren blijven we onze hoogwaardige, brede en innovatieve dienstverlening optimaliseren. Inclusief het vertrouwde menselijke contact. Inclusief een vestiging altijd dichtbij. Daar waar onze onderscheidende dienstverlening nodig is. Precies daar zijn wij.

Services

Bij Newtone bieden we alle diensten onder één dak aan.

Waarom samenwerken met Newtone?

Newtone heeft vertrouwen in de kracht van de mens, of het nu gaat om onze mensen of onze klanten. Wij geloven in ondernemerschap, de ‘can-do’ mentaliteit. In de uitdagende wereld van vandaag geldt niet of-of, maar en-en. Newtone kiest voor verbinding in plaats van tegenstelling. Daarom kijken wij naar alle kanten met het beste van twee werelden. We zijn centraal én lokaal. Wij bieden vernieuwing én continuïteit. We zijn klein én groot. Alles voor het nieuwe perspectief van onze klanten, toezichthouders, talenten en medewerkers. Inclusief nieuwe stappen op het gebied van duurzaamheid, digitale technologieën en kunstmatige intelligentie. Samen zetten wij een nieuwe toon.

Newtone Over Ons
Impressie

Onze cultuur in beeld

+
Collega’s
Vestigingen
Tevreden klanten
Jaren ervaring

Strategische alliantie met VDB Advocaten Notarissen

Dankzij strategische alliantiepartner VDB Advocaten Notarissen hebben wij alle specialismen onder één dak. We werken samen volgens één denkwijze en gezamenlijke aanpak voor al uw adviesbehoeftes. Bij VDB Advocaten Notarissen krijgt u één vast aanspreekpunt, werken specialisten op alle rechtsgebieden, krijgt u hoogwaardig juridisch en notarieel advies en bent u verzekerd van een multidisciplinaire oplossing.

Lokaal geworteld, wereldwijd HLB netwerk.

Koppeling aan een goed internationaal netwerk van onafhankelijke advies- en accountantskantoren is van wezenlijk belang. Met een geschiedenis van innovatie en samenwerking is HLB toegewijd om klanten over de grenzen heen te helpen groeien. Met de kracht van 38.000 professionals in 160 landen combineert HLB lokale expertise en wereldwijde capaciteit. De meer dan 1.030 aan HLB gelieerde kantoren zijn lokaal gevestigd en hebben diepe wortels in hun lokale gemeenschappen en zijn nauw verbonden met professionals van over de hele wereld. Met de kracht van dit netwerk maken we uw internationale ambities dus zeker waar.

Over Ons Newtone

Onze specialisten staan vandaag al voor u klaar.

Veelgestelde vragen

Newtone in het kort

Wilt u graag meer weten over Newtone? Bekijk dan hiernaast de antwoorden op de veelgestelde vragen!

duurzaam ondernemen
Hoe is de relatie tussen Newtone en de beroepsorganisaties?
Noblesse oblige. Als kantoor van formaat en gewicht rekenen wij het tot onze verantwoordelijkheid om onze bijdrage te leveren aan de beroeps- en praktijkontwikkeling binnen de sector. Vanzelfsprekend zijn we actief aangesloten bij beroepsorganisaties als NBA, SRA, NOB en RB en nemen we zitting in besturen en commissies. Daarnaast vinden we het essentieel om ons geluid te laten horen op hogescholen en universiteiten, om jonge mensen te enthousiasmeren voor ons vak en ons kantoor. Meer en meer worden we ook gevraagd presentaties en lezingen te verzorgen en vakartikelen te schrijven, waarin we onze kennis en visie delen met de sector en met ondernemersland.