Spring naar content

Newtone Roermond

done
Verankerd in de regio
done
Toekomstgericht
done
Innovatie & duurzaamheid

Onze vestiging in Roermond heeft een gunstige ligging in het zuiden van Nederland, dichtbij de grens met Duitsland en België en beschikt over een diversiteit aan bedrijven en industrieën, variërend van retail tot maakindustrie en van dienstverlening tot technologie. Bovendien wordt er continu geïnvesteerd in de ontwikkeling van innovatiecentra en duurzame initiatieven, waardoor het een aantrekkelijke locatie is voor zowel gevestigde bedrijven als start-ups.

Adres Newtone Roermond

Bezoekadres 
Boven de Wolfskuil 1 
6049 LX Roermond 
 
Postadres 
Postbus 1161 
6040 KD Roermond 

Routebeschrijving

Vanaf 5 juli 2024 tot 19 augustus 2024 tunnelafsluitingen. Bekijk hier de planning.

Neem contact op

+31 475 35 10 00
info@newtone.nl
contactformulier

Roermond, waar ondernemen begint en groeit!

Lokaal ondernemerschap bloeit als nooit tevoren en wij zijn trots deel uit te maken van deze inspirerende regio. Hier zien we dagelijks de passie en toewijding van lokale ondernemers die hun dromen najagen en bijdragen aan de welvaart van onze stad.

O
nze connectie met de regio is een band gebaseerd op wederzijds respect, ondersteuning en trots op onze lokale roots. Met onze gepassioneerde collega’s en partners blijven we samenwerken, innoveren en onze lokale gemeenschap versterken. Samen zijn we de drijvende kracht achter de toekomst van Roermond en de omliggende gebieden.

Newtone, een accountantsbureau die zich opstelt als een echte zakenpartner en vanuit een zeer professionele ondernemersvisie de ondernemer helpt hun grenzen te verleggen. Een accountantsbureau waar je je echt thuis voelt in een informele sfeer.
Sandra en Wilmer Fransbergen Algemeen directeuren
Vestigingsdirecteur
Onze vakspecialist staat voor u klaar in regio

Bruisend, divers en innovatief

Onze vestiging in Roermond is een bruisende vestiging, waar diversiteit en innovatie samenkomen in een modern en duurzaam pand. Hier vind je niet alleen een diverse groep collega’s met uiteenlopende achtergronden en expertisegebieden, maar ook een scala aan disciplines die bijdragen aan onze dynamische werkomgeving. 

Ons pand fungeert als een ontmoetingsplek waar ideeën bloeien en samenwerking gedijt. Met open werkplekken die uitnodigen tot interactie en concentratiewerkplekken voor focus, bieden we de perfecte balans tussen samenwerking en individuele prestatie. Bovendien is ons moderne pand ontworpen met duurzaamheid in gedachten, waardoor we niet alleen een inspirerende, maar ook een verantwoorde werkplek bieden. 

Kortom, onze vestiging is meer dan alleen een kantoor; het is een levendige hub van activiteit, waar diversiteit, innovatie en duurzaamheid hand in hand gaan. Het is een plek waar je wordt uitgedaagd, geïnspireerd en gewaardeerd als onderdeel van een uniek en gaaf team. Welkom bij de toekomst van werken!

Sfeerbeeld Roermond 4
Impressie

Proef de sfeer van vestiging Roermond

Onze specialisten staan vandaag al voor u klaar.

Lokale impact maken we samen