Spring naar content

De ondernemer

Met één vast aanspreekpunt zijn wij altijd direct aanspreekbaar voor u.

Newtone voor de ondernemer

De “Ondernemer” – vaak de Directeur Groot Aandeelhouder (DGA) – hij of zij is de sweetspot van Newtone.

Of u net gestart bent als ondernemer of als uw onderneming uitgegroeid is tot een multinational, u kunt bij Newtone terecht. Dat kan gaan om het verzorgen van de administraties, de jaarrekeningen en de aangiften of om specialistische advisering bij belangrijke gebeurtenissen. Wij begrijpen de kansen en uitdagingen van ondernemers. Onze kracht is dat wij ‘breed’ uw zaken kunnen bekijken – op zowel ordernemingsvlak als de financiële zaken ‘in privé’. Daarnaast zijn onze relatiemanagers ‘multidisciplinair’ opgeleid en kunnen verschillende vakgebieden met elkaar verbinden, zodat u niet steeds met verschillende personen hoeft te schakelen.

Een greep uit de vele mogelijkheden waarmee wij ondernemers ondersteunen

Veel van onze ondernemers ontzorgen wij rondom de reguliere bedrijfsvoering (zoals accountancy/jaarwerk, belastingaangiften, inzichten in de financiële situatie, optimalisatie van de fiscale positie, compliance). Voor u en uw medewerkers is het belangrijk dat uw loonheffing en sociale zekerheidsvraagstukken goed zijn doordacht. De werkkostenregeling (WKR) bijvoorbeeld wordt vaak niet goed uitgevoerd bij ondernemingen. Voor ondernemingen die controleplichtig zijn, kunnen wij de jaarrekening controleren, maar ook een vrijwillige controle kunnen wij verzorgen.

Wij kunnen helpen bij verkoop van bedrijfsonderdelen, overnames en fusies zoals de financiële en fiscale due diligence uitvoeren, de waarde berekenen, de fiscale herstructurering uitwerken of de juridische documentatie verzorgen. Soms liggen er kansen op het gebied van subsidies en fiscale voordelen zoals de innovatiebox. De combinatie zaak en privé brengt vraagstukken met zich mee, waar over nagedacht moet worden. Denk hierbij aan huwelijkse voorwaarden, bedrijfsopvolging (successie, maar ook continuïteit bij calamiteiten als langdurige ziekte), pensioen, persoonlijke financiële planning, testament, lenen van de bank of van de onderneming en financiering van de onderneming. Internationaal zakendoen biedt vele kansen, maar ook complexere vraagstukken. Wat betekent het voor de btw? Hoe blijft u compliant in de verschillende landen?

Wij kunnen u ook helpen met supply chain advies en douane advisering, zodat goederen niet onnodig lang bij de grens staan.

Three mixed race greenhouse workers working together during their daily duties on a sunny day

Relevante dienstverleningen voor ondernemers

Bent u klaar om te starten?

Elke dag zetten wij ons gedegen vakmanschap, impactvol eigenaarschap, menselijke betrokkenheid en onvoorwaardelijke samenwerking in voor onze klanten. Dat doen we lokaal, nationaal én internationaal.

Collega's
Vestigingen
Tevreden klanten
Jaren ervaring