Spring naar content

De vermogende particulier

Wij zien meer dan alleen de cijfers.

Newtone voor de vermogende particulier

Newtone kan niet alleen ondersteunen bij alle fasen van de onderneming (zoals opstarten, uitbouwen, investeren, groeien en uitbouwen, fusie, verkoop of bedrijfsopvolging) maar ook bij de financiële, fiscale en juridische aspecten van de belangrijke levensfases van de ondernemer zelf zoals het huwelijk of scheiden, pensionering, opvolging en overdracht, de dood en erven.

Zakelijk en privé

De onderneming en privé zijn hierbij nauw met elkaar verweven. Naast zakelijke aspecten speelt emotie hierbij ook een zeer grote rol. Wij begrijpen zowel de zakelijke aspecten als de emoties die hierbij spelen. Dit vergt een nog grotere persoonlijke aandacht vanuit ons en het stellen van lastige vragen waar je niet altijd over wilt nadenken. Onze vermogende particulieren kunnen wij helpen met onderwerpen als bedrijfsopvolging, continuïteit bij calamiteiten, overdrachtsbelasting, testament, financiële planning, vermogensplanning, pensioen.

klaproos_web

Relevante dienstverleningen voor particulieren

Bent u klaar om te starten?

Elke dag zetten wij ons gedegen vakmanschap, impactvol eigenaarschap, menselijke betrokkenheid en onvoorwaardelijke samenwerking in voor onze klanten. Dat doen we lokaal, nationaal én internationaal.

Collega's
Vestigingen
Tevreden klanten
Jaren ervaring