Spring naar content

Newtone Delft

done
Kennis georiënteerd
done
Vast aanspreekpunt
done
Lokale cliëntenkring

Onze vestiging in Delft staat midden in het Delftechpark, dit bedrijventerrein is door de gemeente specifiek voor kennis georiënteerde bedrijven en instellingen opgericht, ter versterking van de positie van Delft als kennisstad. Onder andere de Technische Universiteit is gesitueerd op dit terrein. Al 65 jaar zijn wij als kennisintensief kantoor verbonden met deze bijzondere omgeving en daar zijn wij trots op.

Wij grenzen ook aan het mooie Westland, wat bekend staat om haar innovatieve glastuinbouw en de verse groenten, bloemen en planten die hieruit voortkomen. Een deel van deze glastuinbouw behoort ook tot onze cliëntenkring.

Delft ligt tegen Den Haag aan en daarom is ook onze non-profit praktijk gesitueerd in deze vestiging.

Adres Newtone Delft

Bezoekadres
Delftechpark 40
2628 XH Delft

Postadres
Postbus 332
2600 AH Delft

Routebeschrijving

Neem contact op

+31 15 261 31 21
info@newtone.nl
contactformulier

Innovatieve hub voor zakelijk succes

Onze vestiging in Delft is gelegen in het hart van de provincie Zuid-Holland en biedt een veelbelovend zakelijk landschap. Met een rijke geschiedenis van innovatie en technologische vooruitgang, trekt de regio ondernemers en investeerders van over de hele wereld aan. Door de aanwezigheid van de Technische Universiteit (TU) zorgt dit ook voor een stroom aan talent en expertise, Delft is niet voor niets ook een bruisende studentenstad!

Daarnaast heeft onze vestiging een gunstige ligging nabij belangrijke logistieke knooppunten. Je kunt ons unieke driehoekige kantoor zien vanaf de A13. Hier gaan innovatie, kennisdeling en groei hand in hand.

Vestigingsdirecteur
Onze adviseur staat voor u klaar in regio

Saamhorigheid en plezier!

De sfeer in onze vestiging Delft is informeel. Ieder begin van de maand hebben we een gezamenlijk ’taart moment’ waarin we de jarigen van die maand vieren. Elk einde van de maand hebben we een borrel in onze sky bar en op donderdag is het al jaren koekendag: dan trakteert de vestiging op koekjes voor alle collega’s.

Delft is uniek door de collega’s met lange dienstverbanden (wel 25+ jaar!) Daarnaast vinden wij het ook belangrijk om lol te kunnen hebben tijdens werktijd. Er zijn ruimtes ingericht met o.a. een voetbaltafel, tafeltennistafel en dartbord zodat we kunnen ontspannen en verbinding met elkaar kunnen zoeken.

Over ons collega's
Impressie

Proef de sfeer van onze vestiging in Delft

Onze specialisten staan vandaag al voor u klaar.

Lokale impact maken we samen