Spring naar content

Newtone Eindhoven

done
Menselijke betrokkenheid
done
Vast aanspreekpunt
done
Alles onder één dak

Onze vestiging staat in het centrum van de Brainport regio, op een steenworp van de HighTech Campus en op tien minuten van Eindhoven Centrum. Het is een historisch uniek gebied en naar de toekomst toe van groot strategische belang. De Eindhovense regio kent een uitstekend bedrijfsleven en dat zijn veelal onze klanten. Daar zijn we dan ook trots op. We zien het als een privilege om hier gevestigd te zijn.

Adres Newtone Eindhoven

Bezoekadres
Eindhovenseweg 126
5582 HW Waalre

Postadres
Postbus 120
5580 AC Waalre

Routebeschrijving

Neem contact op

+31 40 221 58 05
info@newtone.nl
contactformulier

75 jaar historie in Brainport

In de metropoolregio Brainport krijgt de economische groei letterlijk een plek; vitaliteit, toekomstbestendigheid, een kwalitatieve leefomgeving en een veerkrachtig economisch systeem gericht op vooruitgang. En dat is waar wij in vestiging Brainport (Waalre) ook voor staan. Ons werkgeverschap is erop gericht onze medewerkers zich thuis te laten voelen en de beste versie van zichzelf te worden, zoals een familiebedrijf van origine betaamd. Klanten uit allerlei bedrijfstakken die het verschil maken in onze regio komen bij ons voor advies, maar het zal u dus niet verbazen dat het familiebedrijf in de breedste zin des woords ook onze belangrijkste doelgroep is. Hierop is onze dienstverlening ingericht en hebben we prachtige voorbeelden van in de boeken.

Vestigingsdirecteur
Onze vakspecialist staat voor u klaar in regio

De Brainportfilosofie in Waalre

De samenwerking van overheid, kennisinstellingen en bedrijfsleven die Brainport zo bijzonder maakt, vind je terug bij ons op kantoor. Een vraagstuk is nooit een dimensionaal. Dat snappen wij als geen ander. Het is dan ook niet voor niets dat wij al meer dan 70 jaar een strategische alliantie hebben met advocaten en notarissen van VDB, die wij als onze collega’s beschouwen. Dit resulteert in een geweldige historie en een prachtige clientbase. Samen maken we de toekomst van Brainportregio Eindhoven.

Over onze betrokkenheid met de regio

Door intensieve contacten met kennisinstellingen in brabant en de belangrijke netwerken zijn wij geworden wie we zijn. Daarnaast nemen wij als organisatie actief deel aan lokale (sport)evenementen als de Marathon van Eindhoven en de Drakenbootrace in Eersel. Tot slot zijn we trotste sponsor van Hockeyclub Oranje-Rood.

Over Ons Newtone

Onze specialisten staan vandaag al voor u klaar.