Spring naar content

Juridisch advies

Juridisch advies? Newtone is gespecialiseerd in ondernemings-, familie-, insolventie-, contracten- en arbeidsrecht en privacywetgeving.

Juridisch advies

Juridisch advies maakt risico's beheersbaar

Met een helder advies staan onze juridische adviseurs u bij, zodat alles goed is geregeld. Voorkomen is immers beter dan procederen.

Navigeer door juridische complexiteit

Ons team van ervaren juridische experts staat klaar om u te begeleiden door complexe juridische vraagstukken en uitdagingen. Of het nu gaat om contractonderhandelingen, arbeidsrechtelijke kwesties, fusies en overnames, of geschillenbeslechting, wij zijn uw betrouwbare partner die u helpt om weloverwogen beslissingen te nemen.

We begrijpen dat elke situatie uniek is en streven ernaar om maatwerkoplossingen te bieden die aansluiten bij uw specifieke behoeften en doelen. Onze benadering is warm en menselijk, zonder gebruik te maken van onnodig jargon of ingewikkelde taal. Wij zijn er om u op de juiste hoogte te brengen en u te voorzien van duidelijk en begrijpelijk advies.

Met Newtone aan uw zijde kunt u met vertrouwen de juridische uitdagingen van uw bedrijf aanpakken, wetende dat u wordt ondersteund door een toegewijd team van professionals. Ontdek hoe wij u kunnen helpen om juridische zekerheid te creëren en uw bedrijf te beschermen voor de toekomst.

Strategische alliantie met VDB Advocaten Notarissen

Newtone onderhoudt een strategische alliantie met VDB Advocaten Notarissen, een advocatenkantoor én notariaat met diverse specialismen onder één dak. Omwille van beroepsregels zijn we twee gescheiden organisaties, maar wel met één denkwijze en een gezamenlijke aanpak. Op die manier kunnen we inspelen op uw adviesbehoeftes die vaak meer dan één specialisatie betreft.

Onze adviseur staat voor u klaar in regio
Vraagstukken

Vraagstukken rondom juridisch advies

Als klant loopt u tegen vraagstukken aan die een integraal advies vereisen. Deze thema’s vliegen wij multidisciplinair aan. Bekijk hiernaast de vraagstukken die naast juridische adviezen, ook inzichten vanuit onze andere specialisten vereisen.

arrow_back
arrow_forward

Services binnen juridisch advies

Bekijk hieronder onze volledige juridische advies dienstverlening. 

Wet- en regelgeving

Wet- en regelgeving met betrekking tot juridisch advies

Wij snappen als geen ander dat u constant te maken krijgt met (veranderende) wet- en regelgeving. Wij kijken samen met u naar de actuele situatie.

Accountantskantoor Valkenburg Zuid-Limburg
Fiscale kerncijfers
Download hieronder de fiscale kerncijfers van 2023-2024. Lees verder
Bedrijfsopvolgingsregeling (BOR)
Een bedrijfsopvolging binnen een familiebedrijf is een complexe aangelegenheid en brengt ook de nodige kosten met zich mee. Dankzij de bedrijfsopvolgingsregeling kunt u uw onderneming fiscaal vriendelijk overdragen aan een erfgenaam. Lees verder
Excessief lenen DGA
Actueel advies over de Wet excessief lenen: wat kan er wel en niet en hoe bereidt u zich als DGA voor op de peildatum van 31 december 2024? Lees verder
Horizontaal toezicht
Horizontaal toezicht is een hulpmiddel voor de Belastingdienst om haar controletaak uit te oefenen. Sleutelwoord is “samenwerking”. Lees verder
Turboliquidatie
Als ondernemer kunt u in een situatie belanden waarbij u – vanuit diverse redenen – ervoor kiest om uw bedrijfsactiviteiten te beëindigen. Een van deze routes is turboliquidatie. Lees verder
Transfer pricing
Doet u zaken met (buitenlandse) groepsonderdelen binnen uw onderneming? Dan heeft u ook met transfer pricing te maken. Lees verder
CSRD en ESG-wetgeving
Tijdig voorbereiden op CSRD en ESG-wetgeving levert een waardevolle voorsprong op. Lees verder
Klantverhalen

Hoe we samen met onze klanten impact maken

Lees hoe onze klanten de samenwerking met de juridisch specialisten van Newtone ervaren.

arrow_back
arrow_forward

Onze specialisten staan vandaag al voor u klaar.