Spring naar content

Liberty Cars werkt samen met Newtone aan de toekomst

“Relaties ga je aan voor de lange termijn.” Dat is de visie van Dave Agueria, eigenaar van Liberty Cars: “Of het nou gaat om klanten of zakelijke relaties, ik vind het belangrijk om samen aan de toekomst te bouwen. Wij staan altijd klaar voor onze klanten en verwachten dit ook van onze zakelijke partners.” Toen Dave voor een aantal belangrijke veranderingen stond, heeft hij de keuze voor Newtone als fullservice adviseur gemaakt. “Samen met Newtone kijken we vooruit en zorgen we ervoor dat Liberty Cars toekomstproof is.”

“Ik ben in een klein dorpje begonnen met een paar auto’s en twee monteurs”, vertelt Dave. “In 2010 zijn wij verhuisd naar ons nieuwbouwpand in Valkenburg. De eerst jaren lag mijn focus voornamelijk op Amerikaanse auto’s maar sinds de autobelastingen verhoogd zijn, is er logischerwijs minder vraag naar deze auto’s. Hierdoor zijn we ons breder gaan oriënteren. Om de overstap soepel te laten verlopen en herkenbaarheid voor onze klanten te creëren zijn we sinds 2014 aangesloten bij Bosch Car Service: een merkonafhankelijke werkplaatsformule. Dit bevalt ons en onze klanten zeer goed.”

 

Liberty Cars werkt samen met Newtone aan de toekomst

Liberty Cars is een betrouwbare partner voor aankoop, onderhoud en reparatie van elke auto. Ik werk al ruim 30 jaar in de autobranche en ben sinds de oprichting in 2003 eigenaar van Liberty Cars in Valkenburg. Na 13 jaar als bedrijfsleider was ik toe aan de stap om zelfstandig te worden.
Dave Agueria Eigenaar Liberty Cars

Behoefte aan een zakelijke sparringpartner

“In 2008 zijn we begonnen met de start van onze nieuwbouwplannen. Dit was voor mij het moment om na te denken over mijn lange termijn toekomstplannen. Hierdoor ontstond de behoefte naar een zakelijke sparringpartner: een partij die echt met je meedenkt. Hoe pakken we het stuur vast en waar werken we de komende tien jaar naar toe?” Dave is rond gaan kijken en kwam, via via, in contact met Axel van Schendel, bedrijfsadviseur bij Newtone. “Vanaf dat moment was één en één, twee. Ik heb in Axel van Schendel een prettige contactpersoon gevonden. Het klikte direct tussen ons en vanaf dat moment denkt hij mee in al onze toekomstplannen en voorziet mij hierbij van advies”, aldus Dave.

Samen met Newtone kijken we vooruit en zorgen we ervoor dat Liberty Cars toekomstproof is.
Dave Agueria Eigenaar Liberty Cars

Alle diensten, dichtbij, onder één dak

De vestiging van Newtone in Valkenburg bevindt zich ongeveer op twee kilometer van Liberty Cars. “Ik vind het een groot voordeel dat Newtone zo dichtbij zit. Mocht het nodig zijn, is de drempel heel laag om bij elkaar binnen te lopen. Axel kent de omgeving en weet wat er speelt. Newtone ondersteunt mij, als fullservice adviseur, in alle opzichten. Niet alleen als het gaat om de standaardboekhouding, maar ook als het bijvoorbeeld om salarisadministratie, personeelszaken, fiscale- of juridische vraagstukken gaat. Ik kan altijd met al mijn vragen bij Axel terecht. Hij zorgt dat ik snel antwoord krijg door de vragen uit te zetten bij hun team van specialisten. Doordat dat alle kennis zich onder één dak bevindt, voelt de samenwerking voor mij heel prettig en lokaal.”

 

Liberty Cars voorbereiden op de toekomst

Dave heeft zoals vele ondernemers veel vragen en ideeën over zijn onderneming. Op dit moment is hij vooral bezig met de toekomst. Want waar staat Liberty Cars over tien jaar? “Als je wat ouder wordt, moet je nadenken over de toekomst van je onderneming. Wat zijn de verschillende mogelijkheden? Waar moet ik rekening mee houden? Hoe ga ik mijn pensioenvoorziening inrichten?”

De bedrijfsadviseurs bij Newtone staan altijd klaar om te helpen en antwoord te geven op al deze vragen. “Ik leg al mijn vragen aan Axel voor, hij luistert goed en haalt hier de prioriteiten tussenuit. Hij geeft aan welke onderdelen we op korte termijn moeten oppakken en welke over een paar maanden. Zo stroomlijnen we samen alle plannen en voorziet hij mij van advies. Ik vind het fijn dat ik met Axel snel kan schakelen. Hij verplaatst zich echt in mijn onderneming en op deze manier kunnen we perfect sparren over de toekomst. Zeker in deze tijd kan een idee van vandaag, morgen niet meer werkbaar zijn. Snel kunnen schakelen is voor mij een vereiste eigenschap van een zakelijke partner.”

Alle kennis bevindt zich onder één dak, hierdoor voelt de samenwerking heel prettig en lokaal.
Dave Agueria Eigenaar Liberty Cars

De gezamenlijke toekomst

“Dankzij de samenwerking met Axel heb ik meer inzicht gekregen in mijn onderneming en ben ik voorbereid op de toekomst. Ik zou Newtone absoluut aanraden aan ondernemers in mijn omgeving die een overstap willen maken en zoeken naar een fullservice adviseur. Zoals eerder aangegeven ga ik altijd voor lange termijn relaties en wissel ik niet graag van zakelijke partners. Mijn insteek is om zeker bij Newtone te blijven tot ik geen accountant of zakelijk advies meer nodig heb.”

 

Hoe Newtone de samenwerking ervaart

Dave is een rasechte ondernemer en hij vindt het prettig om frequent contact te hebben. Dat hoeft niet altijd in een persoonlijk gesprek, maar kan ook even kort telefonisch. Zelf vind ik dit ook prettig. Je leert elkaar beter kennen en ik kan op die manier invulling geven aan zijn behoeftes. Zo ontstaat mijn rol als ‘trusted advisor’. Ik geniet enorm van tevreden klanten die profiteren van onze fullservice dienstverlening. Hier herkennen Dave en ik ons beiden in: tevreden klanten die als ambassadeurs werken voor nieuwe klanten.
Axel van Schendel Bedrijfsadviseur Newtone

Services

Bij Newtone bieden we alle diensten onder één dak aan.