Spring naar content

Newtone Rotterdam

done
Lokaal betrokken
done
Vast aanspreekpunt
done
Alles onder één dak

De stad Rotterdam heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot magneet voor talent en innovatie. De stad groeit niet alleen in fysieke ruimte, maar ook in haar visie op een gezonde, inclusieve, productieve, duurzame en compacte toekomst. De ontwikkeling biedt ons een unieke kans om kantoor Rotterdam mee te groeien met de stad en haar ambities te omarmen. We zien de potentie die Rotterdam te bieden heeft, niet alleen als een bloeiende economische hub, maar ook als trekpleister voor talent en creativiteit.

Adres Newtone Rotterdam

Bezoekadres
Schaardijk 372
2909 LA Capelle aan den IJssel

Postadres
Postbus 84030
3009 CA Rotterdam

Routebeschrijving

Neem contact op

+31 10 450 40 20
info@newtone.nl
contactformulier

De kracht van de Randstad

Wat onze vestiging uniek maakt, is onze locatie: Rotterdam, de bruisende havenstad van Nederland. Hierdoor zijn we nauw verbonden met de dynamiek en diversiteit van de Randstad regio, met zijn strategische ligging aan de Maas en de Rijn. Dat stelt ons in staat om te profiteren van een breed scala aan zakelijke kansen en samenwerkingsverbanden. De stad staat bekend om haar diverse en dynamische zakelijke landschap, waar zowel grote multinationals als innovatieve startups gedijen.

De jaarlijkse interim audit en jaarrekening controle beschouwen wij als een intensief samenwerkingsproject met de externe accountant dat voor beide partijen zo efficiënt en effectief mogelijk moet verlopen. Newtone ondersteunt ons hier goed in.
Hans Hoogelander Centercon B.V.
Vestigingsdirecteur
Onze vakspecialist staat voor u klaar in regio

Trots op onze dynamische werkomgeving Rotterdam

Op onze vestiging Rotterdam heerst een dynamische en energieke sfeer, die perfect past bij de bruisende omgeving van de stad. Ons kantoor in Rotterdam is gevestigd in een modern pand naast de Van Brienenoordbrug met een open en stimulerende werkomgeving. De informele cultuur wordt versterkt door regelmatige teamuitjes, gezamenlijke lunchpauzes en een cultuur waarin we iedereen aanmoedigen zijn ideeën te delen en bij te dragen aan het succes van het team. Een potje tafelvoetbal ter ontspanning mag natuurlijk ook niet ontbreken!

Daarnaast zijn we bijzonder trots op ons team van gepassioneerde professionals, die allemaal streven naar uitmuntendheid en innovatie in alles wat we doen.

asRectangle 34624128asd
Impressie

Proef de sfeer van onze vestiging in Rotterdam

Onze specialisten staan vandaag al voor u klaar.