Spring naar content

Op weg naar efficiëntie: Exact Online bij W. Daemen BV

Internationaal Transportbedrijf W. Daemen B.V. is een transportbedrijf en bestaat al sinds 1939. Met een wagenpark bestaande uit 10 vrachtwagens zijn zij gespecialiseerd in transporten richting Zuid-Duitsland. De klant wilde graag real-time inzicht in de financiële administratie en daarbij ook meer efficiency met betrekking tot het voeren van de financiële administratie.

Wens van de klant

De IT-Adviseurs van Newtone hebben een grondige een inventarisatie uitgevoerd van de huidige systemen en het bijbehorende administratief proces. De geconstateerde knelpunten zijn vervolgens met de klant besproken. De nadruk werd gelegd op een systeem dat kan meegroeien met de organisatie, digitaal facturen kan verwerken, meer inzicht in cijfers geeft én redelijk eenvoudig te gebruiken is.

Uiteindelijke softwarekeuze

Er is bij de klant gekozen om over stappen naar Exact Online in combinatie met Talis TMS. De grote voordelen van Exact Online zijn dat er gecommuniceerd kan worden met bijna elke willekeurig systeem. Daarnaast is Exact Online in staat automatisch facturen te verwerken én is simpel in gebruik. Vanuit Talis TMS kunnen de verkoopfacturen via een eenvoudige importfunctie worden geïmporteerd in Exact Online. Daarnaast worden nu alle facturen digitaal verwerkt én betaald. Hierdoor worden alle betaalde facturen al automatisch afgeboekt tegen de openstaande post. Ook worden de loonjournaalposten elke maand automatisch ingelezen. In de loop van 2022 zal ook de activa module ingericht worden.

Meer informatie over Exact Online.

Wij zijn in overleg en samenwerking met Rowin van Newtone overgestapt van Multivers naar Exact online. Het grootste voordeel voor ons is met stip een directe bank verbinding tussen Exact Online en onze bank. Rowin heeft het gehele systeem voor ons ingeregeld en aan onze bank gekoppeld, waarvoor dank. In het begin was het natuurlijk nog even wennen aan de nieuwe omgeving van het programma. De begeleiding van Rowin was erg prettig en gaf ons altijd een antwoord of oplossing bij vragen. Inmiddels zijn we een aantal maanden verder en zijn ontzettend tevreden met het nieuwe programma.
Transportbedrijf W. Daemen B.V.

Services

Bij Newtone bieden we alle diensten onder één dak aan.