Spring naar content

Bedrijf verkopen

De verkoop van een bedrijf is voor u als ondernemer een ingrijpend besluit. 

Uw bedrijf verkopen met een gerust gevoel

Er spelen grote belangen en bovendien ook veel emoties. En dat terwijl een bedrijfsovername een zeer complex traject is. Onze corporate finance specialisten begeleiden u in het hele overnameproces. Waarbij we in dit geval uitsluitend bemiddelen voor u als verkoper.

Een succesvolle verkoop van uw bedrijf

  • Begeleiding in het gehele verkoop- of overnameproces.
  • De beste deal en verkoopovereenkomst, daar streven we naar.
  • Onze overname-adviseurs zijn thuis in het MKB/MKB+.
  • We borgen de objectiviteit, met een juist gevoel voor verhoudingen.

Wat is uw motief om uw bedrijf te verkopen?

Wilt u over niet al te lange tijd stoppen met werken, maar maakt u zich zorgen over opvolging? Of staat de volgende generatie juist al klaar? Wilt u een onderdeel van uw onderneming afstoten om u verder te kunnen specialiseren? De motieven voor een bedrijfsverkoop zijn divers, het einddoel is in hoofdlijnen gelijk: komen tot de beste deal en verkoopovereenkomst.

De waarde van uw bedrijf bij verkoop

Verkoopt u uw bedrijf, dan wilt u natuurlijk de beste deal. Wij zorgen voor een objectieve bedrijfswaardering en we stellen een reële vraagprijs vast. Zeker bij bedrijfsoverdracht binnen de familie is dit van grote waarde. Er speelt dan immers heel wat meer dan uitsluitend een zakelijk belang. We borgen altijd de objectiviteit, met een juist gevoel voor verhoudingen.

Verzekerd van de juiste overdracht bij de verkoop van uw bedrijf

Als u de zaak gaat verkopen, wilt u een goede begeleiding. Daarom ondersteunen we u van A tot Z. Gaat het om een externe overnamekandidaat? Dan identificeren we de potentiële koper(s): is het een branchegenoot, investeringsmaatschappij of anders? Wat betekent dit voor de toekomst van uw bedrijf? Bij een positief oordeel onderhandelen we namens u over de koopsom en voorwaarden. We adviseren u over de overnamestructuur, met aandacht voor fiscale gevolgen van de bedrijfsoverdracht. Kortom: we begeleiden u gedurende het hele proces. Zodat u verzekerd bent van een vlekkeloze verkoop van uw bedrijf.

Onze vakspecialist staat voor u klaar in regio