Spring naar content

Pascal Hartmann behaalt diploma van de postbachelor opleiding Register Adviseur Bedrijfsopvolging Fiscaal Juridisch

Pascal Hartmann heeft met succes de opleiding tot Register Adviseur Bedrijfsopvolging Fiscaal Juridisch (RAB FJ) afgerond en het erkende postbachelor diploma in ontvangst mogen nemen. Tijdens deze opleiding komen diverse belangrijke thema’s omtrent bedrijfsopvolging aan bod.

Diploma Registeradviseur Bedrijfsopvolging

Na het behalen van zijn diploma mag Pascal zich inschrijven in het RAB-register. Vanaf dat moment zal Pascal de titel Registeradviseur bedrijfsopvolging fiscaal en juridisch voeren. Een Registeradviseur Bedrijfsopvolging is een financieel deskundige op het gebied van bedrijfsopvolging. Een Register Adviseur kan door mkb- en familiebedrijven worden ingeschakeld om bedrijfsopvolging- en overnametrajecten te begeleiden.

Newtone Corporate Finance

Het Corporate Finance team van Newtone breidt zijn kennis verder uit. Naast Pascal Hartmann als Registeradviseur Bedrijfsopvolging beschikt de afdeling met Roy Joppen en Thijs van Rijn tevens over twee Register Valuators. Met deze expertise en samen met collega’s groeit Newtone Corporate Finance verder als kwalitatief hoogwaardige praktijk voor waardering van bedrijven, koop- en verkoopbegeleiding en financieringsbegeleiding.

Meer weten?

Vragen over onze dienstverlening op het gebied van bedrijfswaarderingen, koop- en verkoopbegeleiding of financieringsbegeleiding? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.