Spring naar content

Succesvolle subsidie TSE voor AnQore

Anqore

De subsidieadviseurs van Newtone hebben onlangs met succes de subsidie Topsector Energiestudies Industrie (TSE) aangevraagd voor haar relatie AnQore. Wij zijn bijzonder trots op het succesvol indienen van de subsidieaanvraag en bedanken onze relatie AnQore voor het vertrouwen.

 

Subsidie TSE

De subsidie Topsector Energiestudies Industrie (TSE) maakt deel uit van de Topsector Energie waarbij elk jaar subsidies worden verstrekt aan projecten en onderzoek op het gebied van energie-innovaties. Deze subsidies worden gefinancierd door het kabinet uit de klimaatenveloppe. Voor de 2e openstelling van 15 september 2021 was een budget beschikbaar van € 7.500.000.

Over AnQore

AnQore is een Europese gespecialiseerde producent en leverancier die zich richt op duurzame, veilige en continue levering van chemische producten. Een van deze producten, Acrylonitril, staat aan de basis van koolstofvezel productie. Koolstofvezels zijn onmisbaar in de productie van windmolens. Daarmee zijn koolstofvezels een belangrijk onderdeel in het duurzamer maken van energieopwekking. Als voormalig onderdeel van DSM heeft AnQore meer dan 50 jaar ervaring met het veilig en betrouwbaar leveren van chemische producten.

Onze adviseur staat voor u klaar in regio
Ook interessant

Gerelateerde berichten Berichten

Blijf op de hoogte dankzij de inzichten van onze specialisten. Lees nieuws en blogs over ‘dienst’ die nieuwe invalshoeken bieden op actuele onderwerpen.