Spring naar content

Volledig zeker met de Juridische scan van Newtone

Als ondernemer maakt u gebruik van een set van algemene voorwaarden, overeenkomsten, diverse basiscontracten met derden en wellicht onderlinge contracten tussen uw eigen ondernemingen. Daarnaast is er eventueel sprake van een juridische groepsstructuur bestaande uit een aantal ondernemingen van één of meerdere rechtsvormen. Natuurlijk wilt u zeker weten dat alles op juridisch gebied ook daadwerkelijk in orde is. Maar ook of er nog zaken missen of dat er nog andere risico’s bestaan. Om deze reden is het een goed idee om vrijblijvend advies in te winnen en door Newtone een Juridische scan te laten uitvoeren.

Hoe werkt de Juridische scan van Newtone?

Geeft u ons opdracht de Juridische scan uit te voeren, dan bepalen wij samen met u de onderwerpen van deze Juridische scan. Hierbij kunt u onder andere denken aan vennootschappelijke documenten zoals de akte van oprichting, statuten, contracten tussen uw onderneming en externe partijen, in- en externe financieringsovereenkomsten en verstrekte zekerheden. Op basis van de gekozen onderwerpen levert u diverse documenten aan, welke wij kritisch zullen beoordelen. Vervolgens zullen wij u attenderen op vastgestelde aandachtspunten en mogelijke risico’s. Indien gewenst lossen we deze vanzelfsprekend voor u op.

Vraag de Juridische scan nu aan!

Wij helpen u graag met het in orde maken van uw juridische documenten. Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact op met Sergej Ludwiczak om de vele mogelijkheden samen te bespreken!