Spring naar content

Bedrijf kopen

Wilt u een bedrijf gaan kopen? Omring u dan met mensen die u een juist advies kunnen geven.

Een bedrijf kopen onder de juiste begeleiding

Wat uw motieven ook zijn voor het willen kopen van een bedrijf, een bedrijfsovername is een complex traject. Het vergt in alle opzichten veel van jou als ondernemer. De overname-adviseurs van Newtone begeleiden u in het hele overnameproces. 

Een bedrijf kopen doet u niet onder begeleiding van zomaar iemand

  • We zijn thuis in het MKB en begeleiden u in het kopen van bedrijven tussen de 1 en 25 miljoen Euro.
  • Aanleiding tot een negatief advies? Ook dan vertellen we u dat. Uw belangen staan voorop!
  • Stap voor stap begeleiding. En altijd op het scherpst van de snede.
  • Een bedrijf kopen zonder eigen geld? Wij adviseren u over de mogelijkheden.

Een MKB bedrijf kopen?

We begeleiden u graag bij het kopen van een MKB bedrijf en bemiddelen bij overnametransacties tussen gemiddeld 1 en 25 miljoen Euro. Op pragmatische wijze stellen we een stappenplan op, geheel afgestemd op uw situatie, wensen en doelstellingen. We toetsen de financiële haalbaarheid en brengen de financiële, fiscale, juridische en bedrijfseconomische risico’s en grenzen zorgvuldig in kaart.

Een onderneming kopen: welke financiering kies je?

Als u een onderneming wilt kopen, dient u zich af te vragen welke vorm van financiering u kiest. Of u nu een bedrijf wilt kopen met of zonder eigen geld, uit een faillissement, in Nederland, België of ergens anders: wij adviseren u over de mogelijke routes naar de aankoop.

De beste deal bij het kopen van uw bedrijf. 

Is er aanleiding tot een negatief advies? Dan brengen we dat uit. Uw belangen staan altijd voorop! Bij een positief oordeel onderhandelen onze overnameadviseurs – met realiteitszin, maar op het scherpst van de snede – over de koopsom en de voorwaarden. Met als einddoel: het sluiten van de beste deal en een solide koopovereenkomst.

Onze vakspecialist staat voor u klaar in regio