Spring naar content

Payroll

Optimaliseer uw payroll met onze specialisten. Wij helpen u met uw salarisadministratie, payroll services, data-analyse en koppelingen met Nmbrs. Voorkom fouten en optimaliseer uw processen.

Ondersteuning die verder gaat dan alleen de payroll

Heeft u uw handen en uw buik vol van de salarisadministratie? De regelgeving verandert continu en dit is soms moeilijk bij te benen. Wij kunnen u hierbij op verschillende manieren helpen, bijvoorbeeld door uw salarisadministratie periodiek te controleren of volledig voor u te verzorgen. Dit doen wij in de cloud zeer efficiënt en inzichtelijk. Wij zorgen ervoor dat u en uw werknemers tijdig de juiste informatie hebben. Via onze online cliëntportal ontvangt u documenten elektronisch om ze eenvoudig te raadplegen en accorderen. Met onze software voor salaris- en personeelsadministratie bieden wij u daarnaast een moderne, gebruiksvriendelijke online HRM & Payroll-oplossing.

Nmbrs

Met Nmbrs creëren wij soepele Payroll- en HR processen, door alle gebruikers inclusief de medewerkers te betrekken, zorgen wij ervoor dat met minimale inspanning een optimale dienstverlening kan worden verleend. In Nmbrs kunnen wij voor uw werknemers onder andere mutaties invoeren, personeel in- en uitdiensttreding verzorgen, salarissen verwerken en output van de salarisverwerking met u delen. Ons uitgangspunt is geen fouten in de salarisadministratie en naheffingen en boetes voorkomen.

Payroll services

Heeft u tijdelijke ondersteuning nodig? Onze payroll consultants kunnen uw payroll ‘in house’ ook verzorgen in uw eigen payroll oplossing. Daarbij kunnen wij ook direct naar het huidige payroll proces kijken en optimaliseren waar mogelijk. Hiermee ontzorgen wij u op de korte en op de lange termijn betreffende uw payroll.

Servicemodellen

Newtone kent verschillende servicemodellen zoals hieronder aangegeven. Het is belangrijk dat wij het servicemodel goed laten aansluiten op uw organisatie. Het model zal afhangen van hoeveel tijd u en uw organisatie zelf aan payroll willen besteden. Dat vraagt om een zorgvuldige afweging, waar wij u graag bij helpen.

  • Model 1: uitbesteed | wij verzorgen het payroll proces en voeren de verwerking uit.
  • Model 2: samen | wij zijn gezamenlijk betrokken in het payroll proces om iedere maand de verwerking te verzorgen.
  • Model 3: zelf  | u bent grotendeels verantwoordelijk voor het payroll proces en de verwerking.

Data analyse, modules en koppelingen

Bij alle modellen is het mogelijk om gebruik te maken van onze data analyse tooling, waarmee inzicht kan worden verkregen in alle beschikbare payroll data. Graag vertellen wij u hier meer over in een persoonlijk gesprek.

Payroll gaat wat ons betreft over veel meer dan alleen de verwerking en aangiftes. De payroll kan altijd efficiënter worden ingericht. Met Nmbrs hebben wij de mogelijkheid om uw organisatie te helpen bij het inrichten van modules rondom verlof, verzuim, recruitment, contracten en nog veel meer. Ook kunnen wij uw bedrijfsprocessen optimaliseren door koppelingen in te zetten om de relevante payroll data aan te sluiten op bijvoorbeeld uw financiële systeem.

 

Onze adviseur staat voor u klaar in regio