Spring naar content

AFAS implementatie en ondersteuning

Met AFAS en Newtone aan uw zijde, investeert u in een succesvolle toekomst

Bent u klant van Newtone en al bekend met software van AFAS? Of bent u van plan uw bedrijfsprocessen te integreren in één systeem? Met ons grondig vakmanschap, intensieve samenwerking en diepe betrokkenheid staan wij u bij, zodat u volop kunt profiteren van een maximaal geautomatiseerd proces én u zich kunt concentreren op uw onderneming. Samen bouwen we aan een betere toekomst!

Maximale efficiëntie met AFAS-software 

Door AFAS-software optimaal in te zetten zorgen we er onder andere voor dat uw salarisadministratie én uw HR-processen soepel verlopen. Hiermee helpen we uw organisatie de belangrijkste bedrijfsprocessen te automatiseren en te beheren voor optimale prestaties. Om AFAS zo efficiënt mogelijk in te zetten gaan wij altijd uit van de volgende vier stappen: inrichten van de software, overzetten van de oude data, herinrichten en optimaliseren van uw processen én het trainen van uw medewerkers.

Functioneel beheer met meerwaarde

Wie met AFAS Profit wil gaan werken, loopt vaak tegen (grote en kleine) functionele punten aan. Om het maximale uit uw AFAS-omgeving te halen, is het verstandig om het functioneel beheer van de AFAS-omgeving geheel of gedeeltelijk uit te besteden. Beheer is namelijk een continu proces. Ons toegewijde team neemt centrale verantwoordelijkheid voor en opereert steevast dicht- en nabij onze klanten. Wij begrijpen echt waar u mee bezig bent en staan u op meerdere fronten bij. Alleen zo creëren wij voor u de toekomst.

Meest gestelde vragen

Is doorlopende optimalisatie van de AFAS-omgeving noodzakelijk?

Absoluut! Na de livegang van AFAS is het belangrijk om continu te blijven optimaliseren. Dit om ervoor te zorgen dat het systeem optimaal blijft functioneren en blijft voldoen aan de behoeften van de organisatie. Het optimalisatieproces kan onder meer bestaan uit het verzamelen van feedback van gebruikers, het identificeren en aanpakken van eventuele knelpunten, het uitvoeren van updates en het implementeren van nieuwe functionaliteiten om processen verder te verbeteren. Kortom, optimalisatie is een doorlopend proces om de efficiëntie en effectiviteit van AFAS te waarborgen.

Hoe geven jullie invulling aan de samenwerking voor Functioneel beheer?

Bij Newtone streven we naar een nauwe samenwerking voor functioneel beheer van AFAS. Dit betekent dat we verschillende aspecten van samenwerking integreren om ervoor te zorgen dat AFAS optimaal wordt beheerd en benut. Denk hierbij aan:

  • Een toegewijd team met experts op het gebied van AFAS. Verantwoordelijk voor dagelijks beheer, onderhoud en optimalisatie van het systeem.
  • Effectieve communicatie is essentieel. We zorgen daarom voor open communicatielijnen, zodat problemen of verbeteringen snel kunnen worden besproken en aangepakt.
  • Proactief beheer. We blijven monitoren op mogelijke problemen, trends en kansen voor verbetering. We proberen altijd actie te ondernemen voordat zich problemen voordoen.

Kortom, door een goed gestructureerde teamaanpak, effectieve communicatie en proactief beheer geven we optimaal invulling aan de samenwerking. Samenwerken is bouwen aan een positieve toekomst!

Werken jullie op projectbasis of met tijdblokken?

In onderling overleg geven we het functioneel beheer op verschillende manieren vorm. In principe werken we met tijdblokken van 15 minuten tot maximaal 4 uur per vraagstuk. Voor grotere vraagstukken werken we ook op projectbasis met u samen. Hiervoor maken we duidelijke afspraken vooraf over de uurtarieven of de totale investering.

Als u het functioneel beheer aan ons uitbesteedt, kan dit ook op basis van een contract voor een vast aantal uren per maand tegen een vooraf afgesproken gereduceerd uurtarief. Zo weer u precies waar u aan toe bent!

Waarom kiezen voor AFAS?  

Bij Newtone kijken, begrijpen en doen we anders dan anderen. Met dit uitgangspunt hebben wij in AFAS een perfecte partner gevonden. AFAS onderscheidt zich door zijn geïntegreerde platform, flexibiliteit, gebruiksvriendelijkheid, constante innovatie en krachtige rapportagemogelijkheden, waardoor het een unieke en waardevolle oplossing is voor bedrijven van elke omvang.

Samen eren wij de toekomstmakers, die met passie en drive hun bedrijf inzetten voor positieve verandering. Met de veelzijdigheid van AFAS en de ruime expertise van Newtone profiteert u van tal van voordelen. Met modules voor HR, finance, projectmanagement, CRM en meer, biedt AFAS een geïntegreerde oplossing die efficiëntie en inzicht in uw bedrijfsvoering bevordert. Door te kiezen voor AFAS, investeert u in de toekomst van uw bedrijf en legt u een stevige basis voor groei en succes.

Hoe we samen met onze klanten impact maken 

We eren de visionairs, de toekomstmakers, die met passie en drive bedrijven inzetten voor positieve verandering. Ontdek hoe wij samen met onze klanten vol energie bijdragen aan een betere toekomst.

Sanne van Vark | Hoofd P&O bij Budé Group

"Het is fijn om terug te kunnen vallen op een vast aanspreekpunt bij vragen."

Maya Hendrix | manager Financiën en Control bij Lionarons GGZ

“Een voordeel van de dienstverlening van Newtone is dat er wordt meegedacht in een ruime scoop."

Onze adviseur staat voor u klaar in regio

Onze specialisten staan vandaag al voor u klaar.