Spring naar content

Persbericht: samenwerking Newtone en RedTeam Cyber Security

Cyber Security verdient continue aandacht waarin door veel organisaties nog grote stappen te zetten zijn. Met de samenwerking tussen Newtone en RedTeam Cyber Security willen wij onze slagkracht vergroten en kunnen (potentiële) klanten nog beter bediend worden. Na een eerste kennismaking in 2020 merkten we meteen dat er een goede klik was tussen onze teams. Hieruit is een unieke samenwerking tussen cybersecurityspecialisten en IT-auditors tot stand gekomen. Deze samenwerking hebben wij nu met een officiële samenwerking bekrachtigd. Iets waar we natuurlijk enorm trots op zijn!

Waarom deze samenwerking tussen Newtone en RedTeam Cyber Security?

We willen onze klanten helpen met deskundig advies. Op het gebied van digitale veiligheid komen steeds meer vragen bij ondernemers. Wij merken dat een aanzienlijk deel van de Nederlandse bedrijven nog (te) weinig heeft gedaan om goed weerbaar te zijn tegen cybercriminaliteit. De risico’s voor bedrijven zijn groot met financiële, maar soms ook maatschappelijke schade als gevolg. Samen bereiken wij een groter deel van de markt.

Wat is de meerwaarde van onze samenwerking voor onze klanten?

Wij zijn er beide van overtuigd dat goede cyberweerbaarheid alleen kan worden bereikt als de juiste aandacht wordt gegeven aan een combinatie tussen de drie pijlers: mens, proces en techniek.

Door deze unieke samenwerking tussen IT auditors en cyber securityspecialisten zijn wij in staat om de risico’s van zowel het organisatorisch perspectief (mens en proces) en het technische perspectief in kaart te brengen waardoor voor onze klanten een totaal beeld ontstaat van verbeterpunten. Daarbij geven wij praktische aanbevelingen om in controle te komen en te blijven op het gebied van cyberweerbaarheid.

Hoe gaan wij onze klanten helpen?

Onze specialisten helpen op klantgerichte en begrijpelijke wijze door het maken van een totaalinzicht en begeleiden de klant naar de oplossing om digitaal veilig te worden en te blijven. Dit wij door doorlopend nieuwe producten in de markt te zetten en op maat gemaakte programma’s aan te bieden. We helpen onze klanten veiliger te worden door pro-actief te handelen en structureel de juiste aandacht te blijven geven aan cyber security. Een greep uit het aanbod:

  • IT Risk assessment;
  • IT-visie en (beheersing van) de IT-risico’s;
  • Awareness training voor medewerkers;
  • Kwetsbaarheden scans;
  • Penetratie testen (pentesten).

Welke resultaten heeft dit al opgeleverd?

Het grootste compliment: tevreden klanten! We meten na elke opdracht de klanttevredenheid. Klanten waarderen onze deskundigheid, pragmatische en praktische aanpak. Niet alleen op de inhoud, maar ook op de manier hoe wij communiceren, persoonlijk en to the point.

We merken dat klanten ons daarna ook aanbevelen aan andere relaties. Dan weet je dat je het goed doet!

Harold Hees,                                                                                               Sander Bussink

NEWTONE Audit & Assurance B.V.                                                RedTeam Cyber Security B.V.

Partner                                                                                                        Directeur

Samenwerking Newtone-RedTeam

Foto gemaakt voor lockdown | Samenwerking Newtone & RedTeam  Cyber Security B.V.

 

 

Ook interessant

Gerelateerde berichten Berichten

Blijf op de hoogte dankzij de inzichten van onze specialisten. Lees nieuws en blogs over ‘dienst’ die nieuwe invalshoeken bieden op actuele onderwerpen.