Spring naar content

Samenstel

Samenstel voor iedere ondernemer

Iedere ondernemer heeft jaarlijks een jaarrekening nodig. Voor externe partijen, zoals de bank en de belastingdienst, maar bovenal voor de ondernemer: uzelf. De accountants van Netwone staan voor u klaar.

Kwaliteit staat centraal binnen onze samenstelpraktijk

 

  • Al onze medewerkers zijnzeer nauw betrokken bij onze klanten.
  • De samengestelde jaarrekeningis de basis voor ons advies aan u.
  • Wij maken keuzes in het belang van uals ondernemer. Uiteraard binnen de mogelijkheden van de regelgeving.
  • Adviesbehoefte gaat soms over landgrenzen heen. Als onderdeel van het International netwerk, staan we voor u klaar.

Bedrijfsverkenning

Kennis over u, de ondernemer, is essentieel bij samenstelopdrachten. Hierbij staat de bedrijfsverkenning centraal. Onderdelen van een bedrijfsverkenning zijn bijvoorbeeld: uw activiteiten, de juridische structuur, de financiering, de administratie, de automatisering, de doelstellingen van de organisatie en eventuele branche specifieke factoren. Na de bedrijfsverkenning bespreken onze samenstelspecialisten de resultaten met elkaar voordat we voor u aan de slag gaan.

Samenstellingsverklaring

Onze specialisten voegen aan de jaarrekening een samenstellingsverklaring toe. Dit is een bewijs dat u vakkundige hulp heeft gekregen tijdens de productie van alle cijfers. In een dergelijke verklaring staat: de inhoud van de opdracht, de verantwoordelijkheden van u als ondernemer en de verantwoordelijkheden van ons als accountant.

Opstellen jaarrekening (SBR rapportage)

Standard Business Reporting (SBR) is een methode voor het samenstellen en aanleveren van uw financiële berichten. Op deze manier leggen we uw bedrijfsadministratie eenmalig op een standaard manier vast. Het gebruik van SBR heeft verschillende voordelen, zoals het hergebruiken van gegevens, een betere kwaliteit van rapportages en minder fouten bij de verwerking van de gegevens.

Tussentijdse cijfers

Onze specialisten staan altijd voor u klaar. Zo werken wij ook met tussentijdse cijfers. Op deze manier ziet u als ondernemer gedurende het hele jaar hoe uw financiële zaken ervoor staan, in plaats van één keer per jaar. We besparen zo niet alleen tijd op het samenstellen van uw jaarrekening, maar er is ook meer gelegenheid voor advieswerk.

Onze adviseur staat voor u klaar in regio
Thema’s

Onderwerpen die invloed hebben op onze toekomst.

Er gebeurt veel in de wereld om ons heen. Hier presenteren we enkele onderwerpen die iedereen aangaan.

arrow_back
arrow_forward

Onze specialisten staan vandaag al voor u klaar.