Spring naar content

Accountancy ondersteuning

Strategische stappen, ondersteund door expertise

Onze adviseurs staan klaar om u, als ondernemer, volledig te ondersteunen. Niet alleen bij het samenstellen van de jaarrekening, maar ook tussentijds bekijken we samen met u de cijfers. Als uw financiële sparringpartner helpen we u kansen te benutten en geven we u advies, gericht op uw doelstellingen.

Breng bedrijfsrisico's in kaart

Ondernemen is risico’s lopen. Dat weet iedereen, maar u wilt wel graag inzichtelijk hebben wat deze bedrijfsrisico’s zijn en welke impact ze kunnen hebben op uw bedrijf en bedrijfsvoering. We bieden u door middel van een bedrijfsrisico inventarisatie inzicht in de mogelijke risico’s en adviseren u vervolgens over de mogelijke opties. Als ondernemer neemt u vervolgens zelf een afgewogen beslissing.

Liquiditeitsbegroting

Een onderneming heeft werkkapitaal nodig om te kunnen functioneren. Het is belangrijk om controle te hebben over uw onderneming. Wanneer heeft u extra financiering nodig? Kunt u op eigen kracht investeren? Een liquiditeitsbegroting biedt ondersteuning aan uw boekhouding en u maakt een prognose van uw cashflow, zodat u weet wat u te besteden heeft. Onze accountants ondersteunen u graag bij het opstellen van een liquiditeitsbegroting.

Performance en control 

Het is belangrijk om uw financiële organisatie te beheersen met behulp van controlling. Aan de hand van deze gegevens bepaalt u de financiële koers van de onderneming en maakt u goed onderbouwde keuzes. Denk hierbij aan het toezicht houden op het budget, de boekhouding en audits. Onze adviseurs denken graag met u mee en ondersteunen u op het gebied van controlling.

Verschillenanalyse

Weet u waar in uw onderneming geld wordt verdiend en waar geld blijft liggen? Hoe ontwikkelt de nettowinst zich ten opzichte van de begroting? De accountants van Newtone ondersteunen u graag met het opstellen van deze analyses. Bij deze verschillenanalyses kijken we naar verschillen in de verkoopprijs (omzet), inkoopprijs (de marge), efficiency, bezettingsgraad en de voor- en nacalculaties van orders en projecten. Op basis van onze analyses ontvangt u een advies.

Dave Agueria | eigenaar Liberty Cars

"Samen met Newtone kijken we vooruit en zorgen we ervoor dat Liberty Cars toekomstproof is."

Managementinformatie

Als ondernemer moet u snel en goed onderbouwde beslissingen kunnen nemen. Dit kan met behulp van managementinformatie. Managementinformatie bestaat uit de gegevens die u nodig heeft voor de besturing en beheersing van uw onderneming en om koers te houden in lijn met uw missie, visie en strategie. Denk hierbij aan financiële informatie als algemene bedrijfsinformatie. Onze adviseurs ondersteunen u om deze gegevens boven tafel te halen, zodat u helemaal up-to-date bent.

Projectbeheersing

Wat is projectbeheersing? Dit is het vinden van een balans tussen planning, kosten, scope en niet te vergeten kwaliteit. Dit is meer dan alleen het volgen en verantwoorden van elke uitgave. Met welke onvoorziene omstandigheden moet u rekening houden? Onze accountants ondersteunen u, als ondernemer, met het herkennen van ontwikkelingen en risico’s binnen uw projecten. Zodat u alle gevolgen inziet en kansen volledig benut.

Prestatieverbetering

De specialisten van Newtone geven u graag accountancy ondersteuning op het gebied van prestatieverbetering. Hoe? Door u te helpen het maximale uit uw onderneming te halen. Het stellen van doelen is hierbij belangrijk. Samen met onze accountants kijkt u naar uw wensen om uw doelen te bepalen.

Zoekt u ondersteuning op het gebied van accountancy? 

Onze adviseurs staan klaar om u, als ondernemer, volledig te ondersteunen. Niet alleen bij het samenstellen van de jaarrekening, maar ook tussentijds bekijken we samen met u de cijfers. Als uw financiële sparringpartner helpen we u kansen te benutten en geven we u advies, gericht op uw doelstellingen.

Accountants in uw regio
Onze adviseur staat voor u klaar in regio
Thema’s

Onderwerpen die invloed hebben op onze toekomst.

Er gebeurt veel in de wereld om ons heen. Hier presenteren we enkele onderwerpen die iedereen aangaan.

arrow_back
arrow_forward

Onze specialisten staan vandaag al voor u klaar.