Spring naar content

Strategisch advies

Strategisch advies, van visie naar actie

Als strategisch adviseur adviseren wij u over organisatiebrede operationele en strategische thema’s. Naast onze adviseurs beschikken we ook over een team van projectleiders. Zo ondersteunen we u en uw team bij de projectmatige realisatie van de vastgestelde doelstellingen. Graag werken we hierin intensief samen met onze collega’s vanuit verschillende disciplines om de brede kennis die we in huis hebben aan elkaar te knopen.

Strategische advisering vanuit multidisciplinaire samenwerking

 

  • We maken een organisatiescan op basis van een oprechte dialoog met u als ondernemer.
  • Wanneer gewenst fungeren we als externe projectleider om projecten in goede banen te leiden.
  • Ervaren adviseurs staan voor je klaar om uw organisatie op praktische wijze verder te brengen.
  • Één vast aanspreekpunt en de zekerheid van een full serviceteam van specialisten.

Roadmap voor ondernemers

Om als ondernemer toekomstgericht succesvol te zijn heeft u een gezonde ambitie en een duidelijke visie, stelt u prioriteiten en acteert u op (markt)ontwikkelingen. De praktijk is vaak weerbarstiger. U wordt opgeslokt door de waan van de dag. Wij helpen u vraagstukken te prioriteren. Een concrete roadmap geeft overzicht, een gestructureerde aanpak en realisatiekracht.

Projectbegeleiding

U kunt zelfstandig opvolging geven aan de roadmap, of, in meerdere of mindere mate, ondersteuning krijgen vanuit onze organisatie. Zo stellen wij desgewenst projectleiders ter beschikking die bijvoorbeeld workshops geven om het projectteam van informatie en handvatten te voorzien voordat zij start. Ook kunnen we als externe projectleider binnen uw projectteam fungeren en onder andere zorgen voor het opstellen van een projectplan, met aandacht voor tijdsbesteding, randvoorwaarden en budget én voor gestructureerde opvolging.

Strategische advisering

Bij een aantal projecten dat uit de roadmap voortvloeit, ligt een mooie vervolgtaak voor onze adviseurs: zij adviseren bijvoorbeeld over het opstellen van een strategisch plan of de doorvertaling van de strategie in een jaarlijks businessplan. Ook in grotere multidisciplinaire trajecten zoals bedrijfsopvolging binnen een familiebedrijf spelen zij een cruciale rol. U kunt onze adviseurs ook bijschakelen voor bijvoorbeeld het vormgeven van een strategiedag, het voeren van management-interviews om te verifiëren of de strategie helder is of het adresseren van specifieke bedrijfskundige of strategische vraagstukken.

Multidisciplinaire samenwerking

Voor veel van de projecten die voortkomen uit de roadmap is specifieke kennis en expertise vereist. Expertise die grotendeels aanwezig is bij de collega’s binnen onze multidisciplinaire organisatie, waar we dan ook graag intensief mee samenwerken. Daarnaast zijn onze projectleiders actief bezig met het standaardiseren van grote multidisciplinaire trajecten, waarvoor zij constant schakelen met experts uit onze organisatie. Samen zorgen we ervoor dat er zo snel en adequaat mogelijk wordt geschakeld als er zich een complex vraagstuk voordoet, zodat u direct ontzorgd en geholpen wordt.

Onze adviseur staat voor u klaar in regio
THEMA’S

Onderwerpen die invloed hebben op onze toekomst.

Er gebeurt veel in de wereld om ons heen. Hier presenteren we enkele onderwerpen die iedereen aangaan.

arrow_back
arrow_forward

Onze specialisten staan vandaag al voor u klaar.