Spring naar content

Matchmaking

Transparante matchmaking op basis van no cure, no pay

Bij ons bent u verzekerd van het principe ‘no cure, no pay’. Volledig transparant en voor u zonder risico op reputatie- of financiële schade. Komen we tot een match, dan kunnen we vanzelfsprekend zorgen voor een zorgvuldige begeleiding van het overnametraject.

Matchmaking: een combinatie van aankoop- en verkoopbegeleiding

De nationale en internationale overnamemarkt is verre van transparant. Er is weinig inzicht in vraag en aanbod. Onze ervaren companymatchers weten ‘stille’ vraag en aanbod te verbinden. Geworteld in het zuiden van het land beschikken we over een waardevol netwerk in het mkb.

Matchmaking in stille vraag en aanbod

Onze ervaren companymatchers weten ‘stille’ vraag en aanbod te verbinden. Geworteld in het zuiden van het land beschikken we over een waardevol netwerk in het MKB. Dat netwerk bestrijkt het hele land en reikt zelfs tot over onze landsgrenzen. Voor buitenlandse investeerders zoeken we in Nederland de juiste partijen. Voor Nederlandse ondernemers die hun activiteiten over de grens willen brengen, gaan we eveneens ‘de overnamemarkt op’.

Vertrouwelijkheid voorop

Vertrouwelijkheid staat voorop. Op discrete wijze benaderen we potentiële kopers of verkopers. Onze matchers teasen potentiële overnamekandidaten en brengen bij serieuze interesse de partijen met elkaar in contact. Hiervoor hanteren we een fixed price.

Waarom matchmaking door Newtone?

Onze ervaren companymatchers weten stille vraag en aanbod te verbinden. Dat biedt u de volgende garanties:

  • Uitgebreid netwerk in Nederland en ver daarbuiten
  • No cure, no pay is bij ons het principe. Transparant en zonder risico’s.
  • Vertrouwelijkheid staat voorop, dus we handelen op discrete wijze.

Onze specialisten staan vandaag al voor u klaar.